MARDİN / ARTUKLU - Mardin Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

ABAD programı kapsamında yer alan “Okul zamanları dışında sinema ve ev buluşmaları etkinliklerinin düzenlenmesi” gereği okuldaki öğretmen arkadaşlarla evde kahvaltı etkinliği düzenlemiş ve öğretmenler arasındaki sevgi muhabbetin artmasına vesile olmuştur.

Ock

Okulumuzda farklı sınıf gruplarında bilinçli ve güvenli internet kullanımı semineri düzenlenmiştir.Bu bağlamda internet kullanırken kişisel bilgilerimizi gizli tutmamız gerektiği,online olan her şeyin  kalıcı olduğu,güvenli şifreler üretmemizin,güvenli web siteleri kullanmamızın ve güvenlik yazılımlarını kullanmamızın gerekliliği öğrencilerle paylaşılmıştır.

Ock

Mardin anadolu imam hatip lisesi  olarak öğrencilerimize ve velilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, velilerimizin çocukları ile güzel vakit geçirmelerini sağlamak , okuyan aileler ve nesiller oluşturabilmek amacıyla ''Ailemle Okuyorum.'' etkinliği başlattık.Bu güzel anılarını,kitap okuma karelerini bizlerle paylaştılar.Katılan tüm öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okumuzda bulunan akıllı tahtaların bakım ve onarımı Mardin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden gelen Teknik Personel tarafından yapılarak derslerde daha verimli bir şekilde kullanılmaları sağlanmıştır.

Ara

Okulumuz öğretmenleri arasındaki muhabbeti ve ileşimi kuvvetlendirmek için kahvaltı düzenlenmiştir. Kahvaltının hazırlanmasında görev dağılımı ve kahvaltının yapılmasında hoş bir sohbet gerçekleşmiştir.

Ara

Rehberlik servisi tarafından motivasyon, zaman yönetimi, verimli ders çalışma broşürleri hazırlanmış ayrıca motivasyon  videoları tüm sınıflarda hocalarımız tarafından öğrencilerimize izlettirmiştir.

Ara

Öğrenci, öğretmen ve veliler arasındaki ilişkileri geliştirmek için tenis müsabakası gerçekleştirildi. Sporun kardeşlik, dostluk ve ilişkilere olan etkisinden yararlanılarak olumlu bir atmosfer oluşturulmuştur. Güzel ve eğlenceli vakit geçirilmiştir.

Ara

Filistin'deki müslüman kardeşlerimiz için okulumuz öğretmen ve öğrencileri kermes düzenlendi. Öğrencilerde yardımlaşma paylaşma ve digergamlık için yapılan bu çalışma ile olumlu dönütler alınmıştır.

Ara

Okulun ısınma ihtiyacının giderilmesi kazanı yakacak hizmetli Mesut ÜRKMEZ ve Okul Teknisyeni Mehmet AKGÜL ile birlikte kazanın genel kontrolü yapılarak hazır hale getirilmiştir.

Ara

Din Öğretiminin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için planlanan HEDEF YKS 2024 kapsamında 11. ve 12. sınıflar için TYT VE AYT deneme sınavları gerçekleşirilmektedir. Ayrıca sene boyunca yapılacak olan deneme sınavlarının tarihleri de belirlenmiş ve eklenmiştir.

Kas

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü koordinesinde Din Öğretimi Genel Müdürlüklerinin katkısıyla yürütülecek olan “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında okulumuz  Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Derya ÇELEBİ ve Matematik öğretmeni Mahmut KILIÇ hocalarımız okulumuz öğrencileriyle "Eş anlamlı kelimeler bulma oyunu ve Bilen Oturur Oyunu" etkinlikleri gerçekleştirildi.

Ekm

KTS'ye yönelik hedef 2024 YKS çalışması gereği Veli, öğrenci ve öğretmenlere yönelik tanıtım çalışmaları gerçekleştirildi.

Ekm

-HDF YKS KOOSRDİNETÖRLÜĞÜ OLUŞTURULDU.

-HEDEF YKS HAKKINDA GEREKLİ BİLGİLENDİRME YAPILDI

-HER AY DENEME SINAVLARIN YAPILMASI KARARI VERİLDİ.

-İKİNCİ DÖNEMDEN İTİBAREN AYT DENEMELERİNİN DE YAPILMASI KARARLAŞTIRILDI.

-ÖĞRENCİLERİN MOTİVASYONUNU ARTTIRACAK SEMİNERLERİN YAPILMASI

-ÖĞRENCİ EĞİTİM KOÇLUĞUNUN YAPILMASI

-ÜNİVERSİTE İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME FAALİYETLEİNİN YAPILMASI

-SINAV KAYGISI VE SINAV STRATEJİLERİ İLE İLGİLİ SEMİNER DÜZENLENMESİ

-ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNÜ DÜZENLENMESİ KARARI ALINDI.