MARDİN / ARTUKLU - Mardin Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2024 YKS ÇALIŞMALARI İÇİN TOPLANTI DÜZENLENDİ

Din Öğretiminden Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Aykut KURTOĞLU başkanlığında Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Hedef YKS 2024 toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda aşağıdaki kararlar alınmıştır:

1- İletişim bağının sürdürülmesi amacıyla whatsapp gruplarının oluşturulacağı toplantı katılımcılarına bildirildi.

2- Kılavuzda yer alan eylem planları çerçevesinde yapılacak toplantıların uygun olması halinde online düzenlenmesine karar verildi.

3- Her okulda Akademik Takip Komisyonunun oluşturulması ve komisyonun görev ve sorumluluklarına uygun olarak hareket etmesi kararlaştırıldı.

4- Yapılan proje ve çalışmalarda görünürlük çalışmalarına önem verilmesi ele alındı.

5- DYK’lardan yaşanan güçlükler ve güçlükleri aşmak için izleyeceğimiz adımlar ele alındı.

6-  Okulların koşulları sağlayarak iller arası kamp ve buna ek olarak okulların kendi okul bünyelerinde de kamplar  düzenleyebileceği bilgisi verildi.

7- Deneme sınavlarının arttırılmasına yönelik çalışmaların yapılması ve denemelerin ardından eksik olan kazanımların okullarda gözden geçirilmesi kararlaştırıldı.

27-02-202427-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 10:43 - Görüntülenme: 76